Informatie over Corona (COVID-19)

15/03/2020

Het coronavirus kan gevolgen hebben voor je bedrijf en je werknemers. Hieronder vind je wat links voor meer informatie.

Raadpleeg geregeld de website van het RIVM voor de meest actuele preventiemaatregelen: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. En ook die van VNO NCW en AWVN worden bijgehouden en van de meest actuele informatie voorzien. Ook op de site van OV NL zijn bepaalde tips te vinden, die mogelijk ook toepasbaar zijn in het zorgvervoer en de taxi.

Een overzicht van de vrijdag afgekondigde maatregelen door de overheid vind je hier. Via de site van de Rijksoverheid is ook veel informatie beschikbaar. Het landelijk informatienummer voor vragen over Corona is 0800-1351. De reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken staan hier.

Coronaloket VNO-NCW, MKB-Nederland en KvK

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben samen met de Kamer van Koophandel een loket geopend voor ondernemers met vragen: tel. 0800-2117. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Bij dit telefonisch loket zitten specialisten die kunnen helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is ook te bereiken door hier te klikken.

Laatste nieuws in je inbox?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Heb je nog vragen?

Subscribe

Loading